JETI Main Switch 100

Main Switch (huvudströmbrytare) är en elektronisk brytare designad för att bryta huvudströmmen i en RC-modell. Den adderar säkerhet utan att batteriet fysiskt behöver kopplas bort.

En elektronisk brytare är betydligt säkrare än en mekanisk, den tål vibrationer bättre och ingen risk för dålig kontakt i brytaren. Switchen har även inbyggt gnistskydd.

Denna variant av JETIs huvudströmbrytare kontrolleras via en medföljande magnet (hålls emot modellen, utanför positionen där avkännaren är monterad) men finns även i en version som styrs från sändaren.
Brytaren är primärt designad för att bryta huvudströmmen i RC-modeller men används även i andra applikationer där behov av att styra en likspänning (DC) finns.

JETIs switch innehåller en telemetrisensor (MUI 100A) som kan mäta spänning, ström, använd kapacitet och temperatur. Alarm kan sättas för max ström, minsta spänningsnivå, max använd kapacitet och max temperatur. Notera att tillbehör från JETI krävs för att ovanstående parametrar skall kunna avläsas.

Data

  • Max ström: 100 A.
  • Spänning: 9 – 51 V.
  • Temperaturområde: -20 till +85°C.
  • Dimensioner: 80 x 36 x 23 mm.
  • Vikt: 110 gram.

Kompletteras med

Kontakter
Pris/st: 1670 kr
FINNS I LAGER

Kommentarer inaktiverade.